Top loterii internationale valabil azi 14 septembrie 2011

Top loterii internationale

Bine ati venit la editia de azi a acestui top, editie in care vedem cum cele 11 loterii internationale fac rocade interesante. Loteria EuroMillions cedeaza pentru moment locul 1 in top, si asta pentru ca aseara a facut pe cineva foarte-foarte fericit, si imi imaginez ca 162 milioane de euro pot aduce intr-adevar multa fericire. Sau nu sunteti de aceeasi parere?

Si totusi EuroMillions ramane o optiune interesanta daca ne gandim ca vineri premiul e de 15 milioane de euro, iar sansele de castig sunt mai mari decat la alte jocuri (la aceasta loterie sunt 13 categorii de castiguri, si se castiga si doar cu 2 numere ghicite!).

Locul 1 ramane in Europa, la loteria italiana SuperEnalotto. Si apoi ne invadeaza americanii ­čÖé in sensul ca si locul 2 si locul 3 apartin azi unor loterii internationale organizate in SUA.

Dupa cum stiti deja, pentru mai multe informatii si pentru a juca online la oricare din aceste loterii internationale, trebuie doar sa dati un click pe numele jocului care v-a atras atentia. Sumele din top reprezinta premiile de la categoria 1 puse la bataie la urmatoarea extragere a respectivei loterii.

 1. 62,5 milioane euro – SuperEnalotto
 2. 65 milioane dolari – MegaMillions
 3. 25 milioane dolari – Powerball
 4. 15 milioane euro – EuroMillions
 5. 10,4 milioane dolari – Oz Lotto
 6. 10 milioane dolari – SuperLotto Plus
 7. 5 milioane euro – El Gordo
 8. 6,3 milioane dolari – Oz Powerball
 9. 4,7 milioane dolari – Mega Sena
 10. 3 milioane euro – France Loto
 11. 2,2 milioane lire sterline – UK Lotto