Top loterii internationale valabil azi duminica 6 noiembrie 2011

Top loterii internationale 6 noiembrie 2011

Bine ati venit la o noua editie a acestei rubrici! Haideti sa vedem impreuna cu ce s-au mai ocupat protagonistele… mai ales ca 6 loterii internationale au avut extrageri ieri, topul de azi se anunta unul interesant.

EuroMillions ramane pe locul 1 si nu cred ca exista vreo posibilitate sa piarda aceasta pozitie cel putin inca 2 zile de acum incolo. Totusi un report de 53,6 milioane euro e destul de greu de depasit ­čÖé Pe locul 2 se mentina o alta loterie europeana, SuperEnalotto, cu un report la categoria 1 de aproape 31 milioane euro. Iar pe locul 3 urca, dupa o scurta absenta de pe podium (scuzabila totusi, daca ne gandim ca saptamana asta s-a castigat un premiu de 245 milioane dolari la aceasta loterie), jocul de loto Powerball din SUA cu un atractiv report de 25 milioane dolari.

click aici pentru a juca online la loterii internationale !

 1. EuroMillions – 53,6 milioane euro
 2. SuperEnalotto – 30,9 milioane euro
 3. Powerball – 25 milioane dolari
 4. Oz Lotto – 20 milioane dolari australieni
 5. SuperLotto Plus – 18 milioane dolari
 6. MegaMillions – 15 milioane dolari
 7. El Gordo – 10 milioane euro
 8. Mega Sena – 12 milioane dolari
 9. France Loto – 4 milioane euro
 10. UK Lotto – 2,2 milioane lire sterline
 11. Oz Powerball – 3 milioane dolari australieni

Si… cam ce premiu va doriti sa castigati zilele astea? 53 de milioane de euro? 31 de milioane de euro? Sau va multumiti si cu 25 de milioane de dolari ­čÖé ? Intreb pentru ca, daca nu stiati, acum puteti sa jucati online la oricare din aceste loterii internationale. Detalii complete gasiti pe pagina de prezentare, disponibila pentru fiecare joc in parte. Pentru a citi acum toate informatiile dati click pe numele loteriei care va intereseaza (click pe numele scris cu albastru in topul de mai sus).