Teparii sunt peste tot!

Toti am primit emailuri care ne anuntau ca am castigat milioane de euro / dolari la loterii organizate de Microsoft, Marea Britanie, Loteria Irlandei etc. Majoritatea stim ca sunt niste tzepe ordinare si nu le acordam deloc atentie, le stergem si gata. Insa sunt unii care inca nu stiu sa se fereasca, ei chiar se bucura, chiar cred ca au castigat! Pentru ei este acest articol.
Fiti foarte atenti. In general emailurile primite nu sunt opera unor oameni prosti si sunt scrise foarte convingator. Mii de oameni au pierdut bani platind „comisioane” pentru a primi premii care nu exista.
Ce puteti face, cum puteti evita sa deveniti victima?

  1. Cititi cu atentie emailul. Cele mai multe tzepe au de obicei acelasi tipar: „ati castigat un premiu in Loteria… si acum trebuie sa ne trimiteti niste bani (comisioane) pentru a va putea primi castigul”.
  2. Adresele de email de contact oferite in mesaj sunt de yahoo sau de hotmail, pentru ca sunt servicii de email gratuite, simple de creat si mai ales pentru ca utilizatorii nu pot fi urmariti (la inscriere lasand date de contact false).
  3. Vor pretinde ca ati fost selectat printr-un sistem automat de tragere la sorti, si ca numele si adresa voastra de email au fost atasate de un bilet castigator la acea loterie.
  4. In general veti citi in acest prim mesaj si despre existenta unor taxe de procesare, de asigurare, bancare, si despre un agent caruia sa va adresati pentru a va revendica premiul (adresa lui de email va fi cea de yahoo / hotmail, fireste).
  5. Vi se va cere sa pastrati discretia asupra „castigului”, sau chiar sa pastrati totul secret pana veti fi confirmati drept castigatori.
  6. Veti fi avertizati ca orice incalcare a confidentialitatii duce la descalificarea dumneavoastra.
  7. Veti afla ca banii va vor fi trimisi prin curier rapid sau printr-o firma de transport valori. Si aceste servicii trebuiesc, bineinteles, platite.

Ce trebuie sa tineti minte: nu aveti cum sa castigati la o loterie la care nu ati participat. Pentru a nu cadea victima unor astfel de tepe, superselecto.com va recomanda sa nu trimiteti niciodata bani pentru a va revendica premiul la o loterie la care nu ati participat. Daca ati castigat un premiu mare jucand la loteriile autorizate prezentate in paginile noastre, veti fi contactati de partenerii nostri, firma din Marea Britanie, doar pentru a fi felicitati si intrebati unde, cand si in ce mod doriti sa vi se trimita banii. Niciodata nu vi se va cere de catre partenerii nostri plata in avans a unor taxe / comisioane etc.

www.superselecto.com va recomanda sa jucati online la EuroMillions, MegaMillions, Powerball, SuperEna si UK Lotto dand click pe bannerul de mai jos.

http://www.playhugelottos.com/