Si s-a dat reportul la EuroMillions ieri marti 12 iulie 2011

185.000.000 euro! Sau, mai exact, 161.000.000 lire sterline! Si asta pentru ca norocosul castigator e din Marea Britanie.

castigator euromillions

Cu toate astea, jucatorii la loterii internationale online din Romania n-ar trebui sa fie foarte suparati: la loteria italiana SuperEnalotto reportul a ajuns deja la ~41.000.000 euro. Iata deci o noua „tinta”, cel putin pana va fi din nou vreun report mai mare la EuroMillions (daca premiul garantat de minim 15 milioane euro la prima categorie nu e de ajuns).

Ce a facut castigatorul pentru a intra in topul celor mai bogati 500 de cetateni britanici? Simplu ­čÖé A ghicit toate numerele extrase aseara la EuroMillions: 17, 19, 38, 42, 45 si numerele-stea 9 si 10!

Premiul de 161 milioane lire sterline (185 milioane euro) este oficial cel mai mare premiu castigat vreodata la EuroMillions! Iar castigatorul este practic catapultat in lumea oamenilor super-bogati. Printre cei cu care se poate acum masura in bogatie: David si Victoria Beckham, Ringo Starr (fost membru Beatles), Tom Jones, Phil Collins, Eric Clapton, Rod Stewart!

Ziarul britanic UK Daily Telegraph mai adauga putina sare pe rana noastra, a celor care nu am castigat (inca!) premiul cel mare la EuroMillions: „Pusi in banca, acesti bani i-ar aduce castigatorului o dobanda de 9.323 lire sterline PE ZI, adica 3.4 milioane lire pe an!„. Nu stiu voi, dar eu m-as putea foarte repede obisnui cu gandul ca in fiecare zi, fara sa fac absolut nimic in sensul asta, averea imi creste cu 10.000 de euro! In fiecare zi, nu uitati!

O imagine foarte plastica, tot din UK Daily Telegraph: „Daca intreaga suma ar fi in bancnote de 50 de lire puse intr-un teanc, acel teanc ar fi de 365 METRI inaltime, adica de 4 ori mai inalt decat Big Ben!„.

Si cu aceasta frumoasa imagine in minte, va las cu premiul pentru categoria 1 la urmatoarea partida EuroMillions:

Jucati Online la EuroMillions din Romania - Castigati pana la 185 Milioane Euro!

si cu precizarea ca vizitatorii noi pe acest site gasesc toate detaliile despre cum se poate juca online la EuroMillions din Romania citind pagina de prezentare de aici: EuroMillions.