Rugaciune pentru a castiga la loto

Te rogi pentru iertare, pentru mantuire, dar stiai ca exista si o rugaciune pentru a castiga la loto?

Da, sunt si rugaciuni care pot rezolva problema banilor. Trebuie sa le rostesti din toata inima, sa crezi in ele. Trebuie sa iti imaginezi cum deja se intampla ceea ce iti doresti: sa castigi la loto, sa faci bani, sa iti cumperi casa, masina, ultimul model de telefon.

Mai jos ai o rugaciune pentru a castiga la loto; se spune ca e bine sa o rostesti cand ai probleme financiare:

rugaciune pentru a castiga la lotoDoamne, iti sunt recunoscator pentru bogatie, iti sunt recunoscator pentru prosperitate! Doamne, am incredere in tine! Iti multumesc pentru banii pe care-i primesc, iti multumesc pentru darurile Tale! Pentru tot iti multumesc, Doamne! Amin!

Pe langa aceasta rugaciune de castig la loto, mai poti rosti una mult mai cunoscuta si de ajutor in mai multe incercari: Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul/pacatoasa.

Atentie! Este foarte important cum te rogi. Nu cu mintea hoinarind, nu cu telefonul (care poate suna oricand) langa tine. Cel mai bine ar fi sa te retragi intr-un loc linistit, intr-o camera pe care s-o poti inchide, sa te izolezi putin adica. Daca ai cum sa aprinzi si o lumanare, fa-o. Si cel mai important: roaga-te cu mintea, nu doar cu gura! Trebuie sa crezi in rugaciuni. Asta e valabil si pentru aceasta rugaciune de castig la loto, si pentru toate celelalte. Gura mai scapa si nevrute, inima trebuie sa fie in locul cel bun.

Iti doresc sa ti se indeplineasca toate dorintele. Doamne ajuta!