Premii mari la loteriile internationale in saptamana 8-15 iulie 2011

 1. Fara indoiala capul de afis pe lista premiilor mari este ocupat de loteria europeana EuroMillions, cu un report ametitor de 185 milioane euro la categoria 1. Urmatoarea extragere e chiar azi, vineri 8 iulie, asa ca mai sunt doar cateva ore in care sa va jucati online numerele norocoase ┬ási cine stie, ma trezesc saptamana viitoare sunat ca vreti sa-mi dati o bere… la Monaco, sau pe unde veti fi cu iahtul ­čśÇ Gasiti detalii despre cum poti juca online la EuroMillions aici (click): EuroMillions.
 2. Loteria italiana SuperEnalotto vine tare din urma. La extragerea de maine, sambata 9 iulie, premiul la categoria 1 este de ~40.000.000 de euro. Stai aspettando? ­čÖé Joaca acum online, detalii cu un click aici: SuperEnalotto.
 3. And now, un meritat loc 3 pe acest podium improvizat il ocupa o loterie americana. Organizata in statul unde Arnolda fost pana nu demult guvernator, loteria SuperLotto Plus California inca asteapta un norocos sa-i inhate reportul de 50.000.000 de dolari! O noua extragere e maine, sambata 9 iulie; play now! Detalii cu click pe SuperLotto Plus.
 4. Mentiune onorabila pentru o alta loterie americana: Powerball ne asteapta, tot sambata acum, cu un premiu de 36 de milioane de dolari la categoria 1. Detalii despre cum poti juca online din Romania la loteria americana gasesti daca dai click pe: Loteria Powerball.
 5. Ne intoarcem putin in Europa, unde in insorita Spanie duminica 10 iulie se desfasoara o noua extragere El Gordo de la Primitiva. Reportul e marisor si la spanioli: 25.700.000 euro! Eu sincer nu m-as supara sa-i castig, voi ce ziceti? Aflati cum poti juca la loteria spaniola cu click pe: Loto El Gordo.
 6. Mai sunt doar 11 ore acum, cand scriu acest articol, pana la urmatoarea extragere a loteriei americane MegaMillions. Asa ca mai aveti timp sa va jucati numerele norocoase si sa sperati la cei 16 milioane de dolari pusi in joc. Detalii cu un click pe: MegaMillions.
 7. Tot un Powerball, de data asta din Australia, urmeaza pe lista. Joi 14 iulie e urmatoarea extragere, iar reportul este de 10.600.000$. Suna interesant, nu? Detalii despre cum se poate juca din Romania la OzPowerball gasiti cu click pe: Loto Powerball Australia.
 8. Ne intoarcem in Europa, mai precis in Marea Britanie, cu a ei regina care este si suverana Australiei, daca imi aduc eu bine aminte, unde jocul UK Lotto pune la bataie maine, sambata 9 iulie, un premiu frumusel la categoria 1: 6.600.000 de lire sterline (~7.500.000 euro). Gasiti toate detaliile cu un click pe: Loteria UK Lotto.
 9. Revenim in Australia, la jocul Oz Lotto, cu al lui premiu de 10.500.000$ pentru partida de marti 12 iulie. Detalii cu un click pe OzLotto Australia.
 10. Loteria Frantei are programata o noua extragere pentru maine 9 iulie. Premiul de 2 milioane de euro suna interesant, nu? Detalii gasiti aici: France Loto.
 11. Loteria braziliana Mega Sena incheie acest top, cu  un premiu de numai 1.200.000$, la extragerea programata tot maine sambata 9 iulie. Detalii aici: Mega Sena.

Asadar s-ar parea ca ziua de maine va fi una aglomerata in ceea ce priveste extragerile si emotiile ce le insotesc. Pana atunci sa nu uitam ca azi e EuroMillions, iar ce se strange peste 185 de milioane euro la categoria 1, se imparte la castigatorii de categoria a 2-a! Mult noroc tuturor!

Loterii internationale