Povestile castigatorilor la Powerball – episodul 1

Cu doar cateva zile inainte de Valentine’s Day un locuitor din Asheville (Carolina de Nord) a primit o mica surpriza. Unde „mica” inseamna aproape 142.000.000 de dolari. Frank Griffin este numele fericitului castigator, el a ghicit toate numerele la extragerea Powerball de sambata, 6 februarie 2010, intrand astfel in posesia reportului acumulat.

Griffin si sotia sa Loretta si-au ridicat premiul de la sediul central al organizatorilor Powerball, in Raleigh.  Griffin le-a declarat reporterilor ca se simte fantastic si ca premiul castigat ii va permite sa joace mai mult golf. El are de gand sa petreaca mai mult timp cu familia si posibil (!) sa faca o excursie in Hawaii.

Un amanunt care v-ar putea interesa: Frank Griffin a lasat computerul sa ii aleaga varianta, formata din numerele cel mai des extrase… Acelasi lucru il puteti face si voi, astfel: in partea din stanga jos a biletului online aveti rubrica „Quick Play Options”. Acolo selectati optiunea „Most often drawn numbers” si gata! Mult succes!

Jucati acum la Powerball, o puteti face imediat, in siguranta! Click pe bannerul de mai jos pentru a juca.

Play the biggest USA Lotteries

–––––––––––––––––––––––––––––––––––-

EuroMillions Powerball SuperEna MegaMillions UKLotto OzPowerball OzLotto

–––––––––––––––––––––––––––––––––––-