PokerStars.com confiscat de FBI?

Am citit pe siteuri de stiri ca mai multe siteuri de poker, printre care si PokerStars.com, au fost confiscate de FBI. Din cate inteleg e vorba despre incalcarea unei legi a SUA, lege care interzice organizarea si participarea la jocuri de noroc online a cetatenilor americani (tara celor liberi pe naiba!). Iar directori de la PokerStars, FullTiltPoker si altii sunt acuzati tocmai de organizarea de jocuri de noroc pentru americani, de spalare de bani si altele.

Dar sa ne intelegem, nu compania PokerStars a fost in vreun fel „confiscata” de guvernul SUA, ci doar numele de domeniu pokerstars.com. Eu am putut intra si azi pe softul de joc si am citit o stire care ma indruma spre siteul pentru jucatorii din Europa, pokerstars.eu, pana la clarificarea situatiei din SUA.

Am putut juca fara probleme in turnee freeroll PokerStars. Apropo, sper sa nu fie doar o parere, insa mi s-a imbunatatit jocul, acum de exemplu dintr-un turneu de 40.000 de participanti am iesit pe locul 3.600 si ceva. N-am castigat nimic, desigur, insa parca sunt pe drumul cel bun in Experimentul PokerStars