Numerele iesite la loto aici in Romania in ultimul timp

Fara sa fiu rautacios, fara sa insinuez ceva, mie imi dau de gandit numerele iesite la Loto… La ultima extragere loto 6/49 au iesit 23, 24, 25, iar cu putin timp inainte la 5/40 au iesit 9, 10, 11!

In 27 martie la 6/49 au iesit 3, 4 si 5!

In 24 martie la 6/49 au iesit numerele 27-28-29-30! 4 numere la rand!

La 5/40 in 27 martie au iesit 29, 30, 31, precum si dubla 38, 39!

Mie mi se pare prea putin probabil sa iasa aceste numere, triple sau chiar 4 numere unul dupa altul.

Nu am dovezi, asa ca nu pot sa spun ca extragerile la loto aici in Romania nu sunt corecte. Insa eu zic ca numerele iesite in ultimul timp… vorbesc de la sine!

De asemenea, mi se pare curios si faptul ca reporturile mai mari la 6/49 se dau in perioada unor evenimente (alegeri, anul nou, Paste). De exemplu acum, reportul de 8 milioane de euro la 6/49 eu sunt 95% convins ca va fi castigat fie in joia de dinaintea Pastilor, fie chiar in duminica de Paste! Si nu m-ar mira absolut deloc sa aflu ca s-a castigat cu o varianta simpla, chiar daca eu personal cunosc om care da 400 si ceva de lei pe o singura varianta cu nu stiu cate numere. Voi nu ati vazut ca intotdeauna un premiu mare la loto se castiga pe un bilet cu 3 variante simple jucate?

Eu atat de multa aglomeratie de 3 si 4 numere iesite unul dupa altul in aceeasi extragere nu am mai vazut nicaieri, la nici o loterie internationala din cele prezentate aici pe site… Si joc destul de des, mai ales la Euro Millions, Powerball si Mega Millions. Duble mai ies, normal, dar nu tin minte in ultimul an (de cand joc si eu) sa iasa 3 sau 4 numere unul dupa altul in aceeasi extragere! Dar s-ar parea ca la noi in Romania totul este posibil…

Meditati la ce am scris si alegeti-va cu atentie urmatorii pasi. Mult noroc va doresc tuturor!