Numarul Noroc din 12 decembrie 2010

O noua extragere Noroc a avut loc astazi 12 decembrie 2010. Numarul format este: 8 2 1 9 6 6 3.

Iar daca tot nu ai castigat si poate ti-ai pierdut speranta, poate loto nu e pentru tine. Acum iti ofer sansa de a intra intr-o afacere noua (nici macar nu s-a lansat inca in tara noastra).

Poti face bani atat din vanzarea de produse (noi pe piata din Romania) cum ar fi haine, bijuterii, cafea, produse de ingrijire a corpului, cat si din crearea unei retele care sa lucreze (si) pentru tine. Iar de la un anumit nivel de vanzari lunar al intregii tale retele (nu ceva extraordinar, vorbim de un total de 2.000 de euro / luna, iar daca ai 100 de inscrisi activi poti face calculul sa vezi cum daca fiecare cumpara/vinde produse de 20 de euro deja ajungi la acel nivel), pe langa comision din vanzari, firma iti ofera si o masina pe care s-o conduci.

In Romania suntem in faza de preinregistrare, ceea ce inseamna ca am inceput sa construim o echipa cu care sa putem lucra dupa deschiderea oficiala a companiei.

Asa ca nu mai astepta, locurile se ocupa repede. Asigura-te si tu ca vei fi printre primii care participa la aceasta afacere. Este un lucru stiut ca in general primii intrati intr-un astfel de sistem sunt cei care au cel mai mult de castigat. Pentru detalii despre aceasta oportunitate extraordinara si pentru a te inscrie pe lista de asteptare da click AICI!

P.S. S-ar putea ca siteul de prezentare a oportunitatii sa mearga greu, asa ca incearca mai tarziu daca nu merge acum. Salveaza pagina asta pe care te afli acum si revino. Nu lasa o astfel de sansa sa treaca pe langa tine, ar fi mare pacat!