Mult noroc tuturor!

Vad ca s-au jucat ceva variante la Euro Millions si la Mega Millions. Mult noroc tuturor la partidele de azi. Astept sa-mi lasati maine un comentariu la acest articol sa-mi spuneti „Hai, nu vii cu mine in SUA sa-mi ridic personal premiul ala mare?” sau „Hai pana la Paris sa ma ajuti sa car valizele cu aia 133 de milioane de euro!” ­čśÇ

Cat despre cei care prefera sa-si incerce norocul doar la loto aici in tara, fratilor, daca voi dupa numerele 27, 28, 29, 30 iesite ieri 24 martie la 6/49 inca mai credeti in corectitudinea jocului, va meritati soarta!

In incheiere va las cu un banner la un nou concurs organizat de partenerii nostri. In weekend promit ca scriu si explicatii, deocamdata va spun doar ca e vorba de un premiu de ~ 20.000 EUR, constand intr-o excursie de 4 zile la Monaco, in perioada… ati ghicit, Grand Prix-ului de Formula 1. Incluse sunt bilete de avion, cazare, o receptie privata cu David Coulthard, si niste locuri de vis la cursa de duminica 29 mai! Toate pentru tine si un partener de calatorie. Click pe bannerul de mai jos pentru detalii.

Monaco Grand Prix 2011