Lucruri pe care sigur nu le stiati despre loteria europeana Euro Millions

  • Jocul de loto Euro Millions este organizat astazi de 9 tari europene, dar la lansarea din 2004 doar 3 tari au participat: Franta, Spania si Marea Britanie.
  • Cu toate ca majoritatea jucatorilor se concentreaza pe premiul cel mare de la categoria 1, aflati ca Euro Millions ofera 12 categorii de premii, dand astfel jucatorilor 1 sansa din 24 sa castige un premiu. Astfel, daca joci un bilet la Euro Millions in fiecare saptamana, intr-un an ar trebui sa castigi, in medie, de 2 ori.
  • Sansele de a castiga premiul cel mare la Euro Millions sunt de 1 la 76.275.360. Sansele sunt deci mai mici decat la alte loterii, din cauza ca trebuie sa ghiciti corect 7 numere, nu 6. Insa castigurile la prima categorie sunt de obicei mai mari la loteria Euro Millions decat la alte loterii, din cauza numarului mare de jucatori.
  • Franta este cea mai norocoasa tara la Euro Millions pana acum in ceea ce priveste castigurile la categoria 1. Din aceasta tara provin mai multi castigatori la categoria 1 decat din orice alta tara participanta. C’est la vie!
  • Loteria Euro Millions aduce beneficii tuturor tarilor participante, din cauza ca o mare parte din banii jucati sunt directionati spre cauze bune. Asta inseamna deci ca toti participantii castiga, chiar daca pierd.
  • Cel mai mare castig la loteria europeana Euro Millions a fost de 183. 573.077 euro, in februarie 2006. Acest premiu imens a fost impartit de 3 castigatori, fiecare primind cate 61.191.025 euro.
  • Cel mai mare premiu la Euro Millions castigat de o singura persoana a fost de 126.000.000 euro in mai 2009. Castigatoare a fost o femeie de 25 de ani din Spania (numele a fost pastrat secret din motive evidente)
  • Un report la loteria europeana Euro Millions nu poate fi mai lung, ca durata de timp, de 11 extrageri. Daca nici in a 12-a saptamana reportul nu este castigat, atunci banii vor fi impartiti norocosilor jucatori care au prins categoria a 2-a.

Joaca si tu la Euro Millions acum! Pentru detalii da click AICI.