Loto Powerball Australia

Un premiu destul de mare printre cele castigate la Loto Powerball Australia este cel de 6 milioane dolari australieni la partida din 15 aprilie 2011.

Barbatul nici macar nu banuia ca este fericitul castigator al marelui premiu cand reprezentanti ai loteriei l-au sunat sa-l felicite.

„Tremur tot! Dintotdeauna mi-am imaginat ca voi castiga, insa nu credeam ca se va intampla si in realitate!” a declarat castigatorul.

„De multe ori joc la Loto Powerball Australia cu numerele mele preferate, dar mi se mai intampla sa folosesc si optiunea quick-pick uneori, si ma bucur mult ca de data asta am folosit-o!”.

Norocosul spune ca va folosi banii pentru a-si lichida creditul ipotecar. Isi va cumpara o masina noua si se gandeste sa-si ia si o salupa.

„Imi voi ajuta si fratii si voi lua toata familia cu mine intr-o excursie peste hotare. Probabil vom zbura la clasa 1!” mai adauga castigatorul. „Oricum, deocamdata voi continua sa muncesc! Deocamdata”.

Stiati ca acum puteti juca online din Romania la Loto Powerball Australia? Mai jos vedeti premiul de categoria 1, pus in joc la data vizibila tot pe aceasta imagine:

Loto Powerball Australia - Jucati Acum din Romania!

Aflati acum totul despre cum puteti participa la acest joc de loterie, cititi pagina special pregatita pentru jucatori din Romania, click aici: Loto Powerball Australia.