Loto Mega Million

Directorul Loteriei din New York, Gordon Medenica, a acordat un premiu de 319 milioane dolari celor 7 castigatori la Loto Mega Million.

Cei 7 si-au revendicat premiul ca un singur grup, toti jucand in comun la loto si fiind si colegi (inca) de serviciu. Au castigat reportul pus in joc pe 25 martie 2011.

„Urmarim acest reporturi mari de ani de zile, si in general punem bani pentru variante cand reporturile depasesc 100 de milioane de dolari”, a declarat unul dintre castigatori.

Ce planuri au cu banii castigati?

  • Gabrielle Mahar spune ca primii bani se vor duce pe o noua masina de spalat vase. Din 45 de milioane de dolari eu zic ca ii mai si ramane ceva rest, nu?
  • Mike Barth a declarat ca intai isi cumpara un set nou de anvelope pentru masina. Ca planuri pe termen lung: sa isi trimita fiul la o facultate aleasa dupa metoda „nu unde pot merge, ci unde vreau sa merg”
  • John Hilton spune ca in primul rand isi va lua un bilet de avion la clasa 1. Unde merge? Nu stie inca.
  • John Kutey: „Imi iau sotia si plecam sa vizitam toate parcurile Disneyland posibile!”
  • ceilalti inca nu si-au facut planuri, fie ele imediate sau pe termen lung.

Cu extrageri in fiecare marti si vineri, Loto Mega Million este printre cele mai cunoscute jocuri de loto din SUA. Si acum va este accesibil si voua, jucatorilor de loto din Romania dornici sa incerce si altceva! Iata si premiul pentru categoria 1 la urmatoarea extragere:

Loto Mega Millions - Jucati Online din Romania!

Si ce bine ca acesti bani pot fi castigati acum si de aici din Romania, nu? Gasiti toate detaliile pe pagina de prezentare a loteriei, pentru a o citi click aici: Loto Mega Million.