Loto Anglia

Un sofer de camion si-a dat demisia si isi propune sa aiba o pensie de lux dupa ce a castigat 1.158.000 de lire sterline la Loto Anglia!

Loto Anglia - Joaca Acum!

Robert Hutchison avea de gand sa se pensioneze de Craciun, dar dupa ce a aflat de castig, si-a depus demisia. Sotia lui, Carol, a fost cea care a aflat prima ca au castigat, in timp ce isi verifica emailul.

„Lucram la helesteul meu din gradina cand Carol m-a chemat in casa. Ne asteptam sa fi castigat o suma mica, un 10 lire acolo, dar dupa ce mi-am accesat contul de client am vazut un mesaj de felicitari mare cat tot ecranul! Era ireal, nici unuia dintre noi nu i-a venit sa creada!” a declarat Robert.

Chiar si dupa ce au primit confirmarea oficiala ca au castigat peste 1 milion de lire la Loto Anglia, sotilor nu le venea sa creada. Aveau deja planuri pentru acea zi de duminica, trebuiau sa cumpere o pompa noua pentru helesteu. „Imi faceam griji cu pompa asta, costa destul de mult, 350 de lire, dar trebuia s-o cumpar pentru pesti. Ei, cred ca acum mi-o pot permite fara probleme!” a spus castigatorul.

Sotii au acum de gand sa se bucure de urmatorii ani de pensie, lucru care le va fi foarte usor acum, datorita castigului la Loto Anglia!

Si-au rezervat deja o excursie, iar Robert isi va cumpara masina la care visa de mult, un Peugeot 407 coupe! Dupa care vor pleca in Italia s-o viziteze, iar cand se intorc au de gand sa-si renoveze total baia.

Isi vor ajuta si copiii, 4 la numar, care le-au daruit pana acum 8 nepoti.

La urmatoarea partida a jocului la care au castigat sotii Hutchison, premiul la categoria 1 este:

Loto Anglia - Joaca Acum!

Acum si tu poti juca la aceasta loterie, chiar daca nu esti in Anglia! Afla cum poti juca online de aici din Romania, citeste acum pagina de prezentare (click aici): Loto Anglia.