El Gordo Loto Spania

Loteria spaniola El Gordo (denumirea completa ar fi El Gordo de la Primitiva) este una dintre cele mai noi sosiri la peronul castigurilor de milioane de euro, disponibila acum si jucatoarelor si jucatorilor la loto din Romania.

Jucati la El Gordo

Loteria El Gordo este acreditata de autoritatile din Spania, mai exact de catre comisia oficiala care autorizeaza jocurile de noroc, Loterías y Apuestas del Estado.

Cum se desfasoara o extragere la loteria El Gordo? Destul de simplu, mai intai se extrag 5 numere dintr-o prima urna (de la 1 la 54), apoi inca un numar dintr-o alta urna (de la 0 la 9), acest ultim numar fiind numit numarul-cheie.

Cele mai mari castiguri de pana acum la loteria spaniola El Gordo au trecut de EUR 30.000.000!

Sansele de a castiga la El Gordo sunt foarte mari, de 1 la 19!

Categorii de premiere la loteria spaniola El Gordo:

  • toate cele 5 numere din prima urna + numarul-cheie (din a doua urna)
  • 5 numere
  • 4 numere + numarul-cheie
  • 4 numere
  • 3 numere + numarul-cheie
  • 3 numere
  • 2 numere + numarul-cheie
  • 2 numere
  • numarul-cheie

In continuare puteti vedea numerele extrase la ultima partida:

Rezultate El Gordo

Un aspect demn de mentionat este acela ca de acum nu mai trebuie sa va luati bilet de avion spre Spania pentru a juca la loteria El Gordo! Lasati-i pe partenerii nostri sa se ocupe de asta.

Partidele se desfasoara in fiecare duminica, la ora 13 ora Spaniei.

La urmatoarea extragere El Gordo, care se va desfasura duminica 21 octombrie 2018, premiul cel mare va fi de 6.200.000 €, dupa cum puteti vedea si in bannerul care urmeaza:
Jucati El Gordo
Nu mai asteptati, incercati-va norocul acum si castigul vostru poate fi urmatorul pe lista celor mai mari premii la loteria spaniola El Gordo! Click pe bannerele de pe aceasta pagina pentru a va inregistra ca jucatoare sau jucator nou si puteti participa la urmatoarea extragere. Nu lasati norocul sa treaca pe langa voi! 

Pe langa sansa de a castiga premiile puse in joc de loterii, partenerii nostri va asteapta cu un bonus de bun-venit, precum si cu un interesant program de fidelitate, care va ofera vouchere pentru variante gratuite la loteria preferata, bonusuri cu ocazia zilei de nastere si multe promotii si competitii. Siteul de pe care veti juca are variante in limbile romana, engleza, germana, daneza, spaniola, suedeza, sud-africana, poloneza, portugheza si rusa, precum si o echipa de relatii cu clientii gata sa va raspunda la orice solicitari. Deci nu mai asteptati, dati click, inregistrati-va si incepeti sa jucati si sa castigati!

Click aici pentru a juca la loteria spaniola El Gordo