Loteria EuroMillions

Loteria EuroMillions

Cel mai mare premiu la loto 6 din 49 Romania: 12 milioane euro. Cel mai mare premiu la loteria EuroMillions: 185 MILIOANE EURO!

Indrazneste si tu sa fii liber! Nu te mai lasa in voia sortii, acum nu mai esti constrans sa joci doar la 6/49 aici in Romania, jocul traditional si cu reporturi care se dau de 2-3 ori pe an… Acum poti juca online la o loterie adevarata. Loteria EuroMillions are 13 categorii de castiguri, spre deosebire de numai 4 la 6/49. La EuroMillions poti castiga si doar cu 2 numere. In imaginea care urmeaza poti vedea premiul de la categoria 1 si data la care este programata urmatoarea extragere Euro Millions:

Click aici si poti juca online la loteria EuroMillions

Bannerul se actualizeaza automat dupa fiecare partida, astfel ca informatiile sunt valabile indiferent cand cititi acest articol.

Ultima data acest premiu de 185 milioane euro s-a castigat in iulie 2011. Un alt premiu, de 162 milioane euro, s-a dat in septembrie 2011. Iar premiul minim care poate fi castigat este de 15 MILIOANE EURO! Da, de la cincisprezece milioane de euro pleaca premiul garantat la categoria 1 la loteria EuroMillions. Si la categoria a 2-a se castiga premii frumoase, uneori de peste 1 milion de euro.

Mai multe informatii despre cum poti participa si tu la aceasta loterie europeana gasesti pe pagina de prezentare a jocului. Citeste- chiar acum cu click aici: EuroMillions.