INTREBARI FRECVENTE

Ce oferiti voi de fapt?

Oferim un serviciu de cumparare a biletelor la loterii prestigioase din toata lumea. Ne adresam celor care nu pot sa ajunga personal in tarile respective (SUA, Marea Britanie, Franta etc) pentru a-si cumpara bilete, dar doresc sa joace.

Mergeti voi personal sa cumparati bilete? De unde?

Partenerul nostru, firma PlayUKInternet, cu sediul in Londra, are angajati care se ocupa de achizitia biletelor. Angajatii cumpara biletele de la agentii autorizate din tarile participante (SUA pentru jocurile Powerball si MegaMillions; Marea Britanie pentru jocurile EuroMillions si Lotto; Italia pentru jocul SuperEnalotto).

Voi fi platit daca voi castiga?

Bineinteles! Firma PlayUKInternet are 10 ani experienta in aceasta activitate si se poate lauda cu un procent de 100% la platile efectuate catre castigatori care au cumparat biletul cu ajutorul lor.

Cum pot juca?

Dati click pe oricare din bannerele de la sfarsitul articolelor, iar odata ajuns pe site, va faceti cont (va inregistrati) acolo si puteti comanda bilete.

Ce pot face cu castigurile mele?

Toate castigurile vor intra automat in contul dumneavoastra online.  De acolo, daca doriti, va puteti retrage banii sau ii puteti lasa si folosi pentru a juca la alte extrageri.

Dar nu pot merge eu sa cumpar bilete?

Ba da, daca aveti un drum prin Londra, New York, Paris sau Roma, bineinteles ca va puteti cumpara bilete de acolo.

Trebuie sa fiu rezident sau sa am cetatenia tarii unde doresc sa joc?

Oricine poate juca la loteriile prezentate in paginile noastre, insa va trebui sa fiti prezenti fizic in tara unde este organizat jocul pentru a va putea cumpara un bilet. Partenerii nostri, PlayUKInternet, au birouri de achizitie a biletelor in SUA si Europa si pot juca pentru dumneavoastra numerele preferate.

Pana cand pot cumpara bilete pentru extragerea asta?

Fiecare loterie are un termen limita. Il veti vedea afisat in paginile dedicat fiecarui joc, dupa ce va inregistrati ca si client.

Cate saptamani poate fi report?

Loteriile pe care noi le promovam au reguli stricte. De exemplu, la jocul UK Lotto premiul cel mai mare se poate reporta de 3 ori consecutiv. La EuroMillions reportul poate dura si 12 saptamani. La Powerball, MegaMillions si SuperEnalotto nu exista o limita, premiul cel mare reportandu-se pana cineva ghiceste combinatia castigatoare.

Am castigat! Cand voi fi platit?

Premiile mai mici vor fi revendicate de reprezentantii PlayUKInternet de indata ce agentiile respectivei loterii se deschid pentru urmatoarea extragere. Premiile mari vor fi revendicate in termen de o zi lucratoare de la deschiderea acelor agentii. Plata catre dumneavoastra se va face in termen de cel mult 10 zile de la data incasarii premiului.

Cum voi fi platit daca am castigat?

In prima faza veti fi anuntati prin email (sau telefonic, pentru castiguri mai mari de 200 de euro) ca ati castigat. Daca doriti sa retrageti castigul, trebuie sa aveti la indemana informatiile necesare derularii transferului: numar de cont, denumire si cod swift ale bancii. In cazul castigurilor mici, clientii prefera sa lase acele sume in cont si sa joace cu ele la urmatoarele extrageri, pana vor acumula sume mai mari si care sa fie suficiente pentru a solicita o retragere de fonduri mai consistenta.

Vreau sa vad numerele castigatoare, cum fac?

Dupa fiecare extragere la care ati jucat, veti primi un email cu numerele extrase, fondul de premii si detalierea castigurilor pentru fiecare categorie. De asemenea puteti verifica numerele si pe pagina siteului unde v-ati inscris pentru a putea juca. Loteriile promovate de noi sunt transmise in direct si la posturi de televiziune din SUA si Europa. Rezultatele le vom publica si noi pe acest site, la sectiunea Stiri.

Oferiti si reduceri clientilor fideli?

Bineinteles. Dupa ce dati click si ajungeti pe siteul de unde puteti juca, puteti cauta in meniul din dreapta categoria „Player rewards”. Veti vedea ca partenerii nostri sunt foarte atenti cu dumneavoastra si va ofera reduceri mari, in functie de cate bilete cumparati intr-o luna.

Bine, m-ati convins, vreau sa joc. Unde dau click?

Bannerele noastre se gasesc la sfarsitul fiecarei pagini din care puteti afla mai multe despre loteriile promovate. Daca nu vreti sa mai pierdeti timpul sau ati vazut deja acele pagini, dati click pe bannerul de mai jos.

PlayEuroMillions.com - win up to 183 million Euro