Hosting de calitate in Romania

Hosting bun in Romania

Suntem obisnuiti, noi romanii, sa criticam, sa ne uitam mereu peste gard si sa oftam „ce bine e afara/ce rau e la noi”. Si in cazul serviciilor de hosting observ (citesc forumuri, comentarii pe bloguri etc) aceeasi tendinta: „Hostingul la noi e naspa, mai bine iti iei in strainatate”. hosting

MXHost face parte din categoria celor care nu doar ca incearca, ci chiar reusesc sa schimbe acest mod de a gandi. Ii folosesc pentru acest site de cateva luni si sunt foarte multumit de toate aspectele care tin de hosting. La cererile de asistenta mi-au raspuns in cateva minute. Siteul lor e foarte bine structurat si gasesti repede informatiile cautate.

In clipa de fata sunt fericitul beneficiar al unui pachet de hosting RS Start. Il veti gasi pe siteul MXHost la sectiunea Gazduire Reseller. Pretul mi se pare acceptabil, pentru 8,95 EUR/luna fara tva (undeva inspre 50 de lei total) ai spatiu pe hard de 15 GB, trafic lunar de 1.000 GB, 100 conturi permise si IP dedicat.

Pachetul asta pe care il folosesc eu e primul si cel mai necajit din oferta lor pentru reselleri. Pentru oamenii seriosi au pachete de reseller hosting… serioase, cu cel mai potent oferind 500 GB spatiu, trafic necontorizat, conturi necontorizate si 25 IP-uri dedicate. Iar pentru cei si mai seriosi au hosting VPS si hosting pe servere dedicate.

Iar cei care au doar un site/blog/pagina de prezentare, fara cerinte de astea complicate cu vipies, dedicat si trafic necontorizat, se vor bucura sa afle ca la MXHost gasesc si hosting ieftin, dar de calitate. De exemplu, la 0,95 EUR/luna fara tva (adica vreo 5 lei si ceva) aveti pachetul Basic Linux, care ofera spatiu de stocare de 750 MB (arhisuficient pentru siteuri sau bloguri normale), trafic de 25 GB, 20 casute email si, foarte important, 3 baze de date MySQL. Deci toate astea la un pret pe care alte firme de hosting il cer pentru pachete mult mai slabe, uneori chiar fara vreo baza de date inclusa.

Va las sa descoperiti mai multe pe pagina lor, click aici: MXHost.