Euro Millions

Euro Millions – scurta prezentare

Ce este Euro Millions?

Euro Millions este in mod sigur cea mai cunoscuta loterie europeana. Organizata in comun de mai multe tari, dintre care amintim doar cateva: Marea Britanie, Franta, Austria, Spania, aceasta loterie a facut pana acum foarte multi oameni fericiti. Si in mod sigur a facut cei mai multi jucatori multi-milionari in EURO din Europa!

Premiul minim garantat al primei categorii este de 15.000.000 EUR. Iar daca timp de cateva partide nu se castiga, acest premiu ajunge la un maxim de 185.000.000 EUR (premiu castigat ultima data in iulie 2011)! Valoarea actuala a premiului pus in joc la categoria 1 la urmatoarea extragere o puteti vedea in imaginea care urmeaza:

Click aici pentru a juca online la loteria europeana Euro Millions !

Cum se joaca la aceasta loterie?

Sunt 2 urne, din prima se extrag 5 numere de la 1 la 50 inclusiv, iar din a 2-a 2 numere de la 1 la 11 inclusiv. Pentru a castiga premiul de categoria 1 (maxim 185.000.000 EUR) trebuie sa ghiciti toate numerele extrase. Dar premii sanatoase puteti castiga si la alte categorii, dupa cum puteti vedea in lista care urmeaza:

  • 5+1 numere: premiu maxim 3.828.000 EUR; premiu mediu 500.000 EUR
  • 5+0 numere: premiu maxim 130.000 EUR; premiu mediu 50.000 EUR
  • 4+2 numere: premiu maxim 6.800 EUR; premiu mediu 3.700 EUR
  • 4+1 numere: premiu maxim 225 EUR; premiu mediu 170 EUR

Si asa mai departe, pana ajungem la 13 categorii de castiguri. Pentru ca da, Euro Millions are nu 3, nu 4, nu 10 ci 13 categorii de castiguri, la ultimul nivel castigandu-se cu doar 2 numere ghicite!

Click aici pentru a juca online la loteria europeana Euro Millions !

La aceasta loterie extragerile se desfasoara in fiecare marti si vineri. Numerele extrase si castigurile omologate vor fi afisate a doua zi (miercuri si sambata adica) pe pagina de Rezultate Euro Millions. O alta sectiune care s-ar putea sa vi se para interesanta este cea de Statistici pentru Euro Millions. Pe aceasta pagina veti gasi dupa fiecare partida statistici actualizate, cuprinzand si numerele cel mai des extrase, si numerele cel mai rar extrase la Euro Millions, precum si numerele care nu au fost trase de mult timp.

Dupa cum sigur stiti deja, din tara noastra nu putem sa mergem pur si simplu la o agentie loto si sa cumparam bilete la Euro Millions. Un motiv ar fi acela ca in Romania moneda oficiala inca este leul si nu euro. Dar nu trebuie sa va faceti griji, exista deja cateva sute de concetateni de-ai nostri (printre care si eu, scriitorul acestui site ­čÖé ) care joaca in mod constant la Euro Millions. Noi jucam online, iar lucrurile se desfasoara cam asa: intram (printr-un click dat pe oricare din imaginile de pe aceasta pagina) pe pagina firmei din Marea Britanie, firma care se va ocupa dupa aceea de cumparatul fizic al biletelor comandate de noi. Dupa ce noi ne-am bifat numerele (sa speram!) norocoase, facem plata (si avem o multime de optiuni pentru asta), iar un angajat al firmei este trimis sa cumpere respectivele variante. Daca a dat norocul peste noi, vom primi un email de felicitari de la firma pe al carei site ne inscriem si vom sari in sus de bucurie ­čÖé

Asadar pentru mai multe detalii, pentru a va inscrie si a putea incepe sa jucati la Euro Millions, loteria numarul 1 in Europa, primul pas este sa dati click pe oricare din imaginile de pe aceasta pagina.

Click aici pentru a juca online la Euro Millions !