Din nou report la Loto 6/49 dupa tragerea de ieri 17 aprilie 2011

Nu e, zic eu, chiar o mare surpriza faptul ca premiul cel mare la Loto 6/49 nu s-a dat nici ieri 17 aprilie 2011. Cu toate ca numerele extrase au fost mai „normale” (comparativ cu triplele sau chiar cele 4 numere iesite unul dupa altul in ultimele 2 luni…), tot s-au strecurat o dubla (16-17) si trei numere cu 6 in coada (16-36-46).
Dar nu disperati, eu sunt convins in proportie de 95% ca reportul la 6/49 se va da fie joia asta, fie duminica de Pasti, mai ales ca duminica am inteles ca sunt 2 extrageri la rand… De ce sunt eu asa convins? Printre altele pentru ca de multe ori s-a „intamplat” ca un report mare sa se dea la ocazii speciale (de sarbatori sau in ziua de alegeri). De asemenea, tot la „intamplari” putem trece si faptul ca s-a castigat, aproape fara exceptie, pe bilete jucate cu 3 variante simple. Tot o fericita „intamplare” ar fi si faptul ca marii castigatori la cel putin 2 dintre reporturi sunt angajati ai MAI, unul politist, altul pompier, si daca tin minte bine, amandoi din Galati. Si in general castigurile mai mari se duc (sau vin ­čÖé ) spre Moldova, eventual Dobrogea… Ganditi-va cati castigatori ati auzit sa fie din Bucuresti sau din vestul tarii. In schimb e plin de mari castigatori la Loto 6/49 care locuiesc in Bacau, Galati, Iasi, Suceava etc.

Asa ca tineti minte ce zic eu, joi sau duminica, saptamana asta, sunt aproape sigur ca se va da reportul la loto!

Pana atunci va puteti incerca norocul jucand online la loterii internationale cu premii si extrageri pe bune:

  • 44.300.000 de euro e premiul cel mare la loteria italiana Super Enalotto. Pentru detalii despre cum poti juca da click AICI
  • 44.000.000 de euro poti castiga vineri la loteria europeana Euro Millions. Detalii gasesti AICI
  • 56.000.000 de dolari ar putea fi ai tai daca joci la loteria americana Powerball. Afla cum poti juca dand click AICI