Cum sa castigi la loto – episodul 1

O parte din vizitatorii nostri cauta pe site nu doar loterii la care sa joace, ci si metode care sa-i aduca mai aproape de un castig.

Azi va venim in ajutor si va oferim cateva raspunsuri la intrebarea „Cum sa castigi la loto„.

  1. Urmati acest sistem de a castiga la loto (click aici). Inventatorul se lauda cu oamenii pe care i-a ajutat sa castige: Maher M. – 3.200.000 $, Robert Welan – 281.000 $, Jeremy S. – 800.000 $, Lester R. – 1.000.000 $, etc. Pentru a urma sistemul trebuie sa aveti cunostinte de limba engleza.
  2. Acest sistem inversat va poate ajuta sa castigati la loto (click aici). Creatorul lui spune ca aveti sanse foarte mari de a castiga premii la loterie daca veti aplica sistemul. Trebuie sa puteti juca 6-7 variante pentru a avea castigul aproape garantat. Si pentru acest sistem va sunt necesare cunostintele de limba engleza.
  3. Si in fine, inventatorul acestui sistem spune ca va puteti convinge ca ati facut o alegere buna dupa doar jumatate de ora de la aplicarea pentru prima data a pasilor propusi de el. Click aici pentru mai multe detalii despre acest sistem de a castiga la loto. In continuare trebuie sa stiti ceva engleza.

Conform autorilor / inventatorilor, sistemele se pot aplica in toate loteriile promovate de noi. Deci indiferent daca jucati la EuroMillions, Powerball, SuperEna, MegaMillions sau Lotto, puteti aplica sistemele de mai sus.

Atentie! Incercati sistemele pe propria dumneavoastra raspundere. Rezultatele pot varia de la un utilizator al respectivului sistem la altul, asta insemnand ca unii vor avea mai mult succes decat altii. Noi va dorim sa fiti printre cei mai norocosi utilizatori ai acestor sisteme, si sa fiti dati drept exemplu pentru castigurile obtinute. Mult noroc!