Cum sa castigi la loto – episodul 1

Incepem astazi o serie de articole interesante, cu sfaturi gratuite despre cum iti poti imbunatati sansele de a castiga la loterii.

Primul sfat pentru tine:

Lucrul care este MAI PROBABIL se va intampla MAI DES.

Lucrul care este MAI PUTIN PROBABIL se va intampla MAI RAR.

Simplu, stiu, dar sunt niste cuvinte la care te rog sa meditezi!

Asadar baza unei strategii castigatoare la loto poate fi aceea de a juca gandindu-te la probabilitati, sau la ceea ce este mai posibil sa se intample. Daca un anumit eveniment se intampla rar sau chiar deloc intr-o extragere loto, asta ar trebui sa te faca sa te gandesti ca acel eveniment nu se va intampla acum pentru prima data doar pentru ca tu asa crezi.

De exemplu 6 numere consecutive, sa spunem 1,2,3,4,5,6, nu au fost niciodata extrase la vreo loterie, nici din SUA, nici din Europa, nici din alta parte. Este foarte putin probabil ca un astfel de eveniment sa se intample in aceasta saptamana doar pentru ca tu ai jucat o astfel de varianta! Deci un sfat bun ar fi sa nu joci vreodata 6 numere consecutive pe aceeasi varianta.

O alta greseala pe care multi oameni o fac este ca joaca un numar gandindu-se „a cam venit timpul sa iasa”. Acesti oameni gandesc gresit daca isi imagineaza ca intr-un joc loto totul trebuie sa fie echilibrat, inclusiv de cate ori iese un anume numar. Exista numere care nu au iesit vreodata timp de 70 de extrageri!

Atat pentru acum. Citeste si reciteste articolul; daca ai intrebari lasa un comentariu mai jos.

Urmatoarea parte a acestui serial va pune bazele unui sistem pe care multi castigatori l-au folosit de-a lungul ultimilor 10 ani. Sistemul este GRATUIT si, cu unele modificari, poate fi folosit la toate loteriile prezentate de noi.