Concurs Online Senzational! Castiga excursii de lux sau bani gheata!

Concurs online

Partenerii nostri nu stau degeaba, de-abia s-a terminat ultimul concurs (detalii cu click aici) organizat de ei, si-au tras un pic sufletul si au demarat un nou concurs online cu super-mega-premii!

Concurs Online - Premii Senzationale - Click AICI pentru a Participa!

Participarea este deschisa si jucatorilor noi, si celor existenti. Concursul se desfasoara in perioada 1.09 – 2.10.2011. La inscrierea in concurs trebuie sa va alegeti premiul care va va fi acordat daca sunteti fericitul castigator/fericita castigatoare.

Aveti de ales intre urmatoarele (si e o alegere grea, cred eu):

Optiunea 1. Prima varianta de premiu la acest concurs online consta intr-o excursie complet platita (pentru castigator+1 persoana!) la Marele Premiu de Formula 1 din Abu Dhabi (Abu Dhabi Grand Prix 2011). Veti trai o experienta nemaivazuta. Cursa se va desfasura in 13 noiembrie 2011 pe circuitul Yas Marina din Abu Dhabi. Viteza maxima pe circuit este de 320 km/h, iar media este de 195 km/h. Traseul are 13 viraje la dreapta si 11 la stanga, fiind unul dintre putinele circuite pe care cursa se desfasoara in sens invers acelor de ceas. Mai multe detalii despre cursa, locatie, program etc gasiti cu un click aici: Abu Dhabi F1 Yas Marina Circuit.

Premiul consta in urmatoarele:

 • Bilete de avion (2 persoane, va reamintim) dus-intors
 • Transfer de la aeroport la hotel
 • Cazare 4 nopti la Crowne Plaza Hotel 4* ( pe insula Yas), mic dejun inclus. Castigatorul+1 vor fi cazati intr-o camera tip Superior. Pagina oficiala a hotelului (click): Crowne Plaza Hotel Yas Island.
 • Bilete la tribuna de sud a circuitului (South Grandstand) + acces 3 zile la South Club
 • bilete de intrare la parcul tematic Ferrari World. O alegere perfecta pentru cineva pasionat de masini, de viteza, de tehnologie. Ferrari World este cel mai mare parc tematic de interior din lume. Detalii aici (click): Ferrari World Abu Dhabi.
 • Si pentru ca trebuie sa si plece spre casa, transfer de la hotel la aeroport

Asadar asta ar fi optiunea 1 pentru castigatoarea/castigatorul acestui concurs online.

Optiunea 2. Pasionatii de rugby nu vor sta prea mult pe ganduri si vor bifa aceasta optiune la inscrierea in concurs. Castigatorul+1 vor fi in tribune la finala Campionatului Mondial de Rugby, ce se va desfasura in 23 octombrie 2011 pe Stadionul Eden Park  din orasul Auckland, Noua Zeelanda.

Premiul consta in urmatoarele:

Concurs Online - Premii Senzationale - Click AICI pentru a Participa!

 • Bilete de avion dus-intors pentru 2 persoane
 • Transfer de la aeroport la hotel
 • Cazare 4 nopti la Hotel Langham 5*, mic dejun inclus (pagina oficiala a hotelului: Langham Hotel)
 • Transfer la/de la hotel spre meci in 23 octombrie
 • Bilete rezervate la finala (detalii despre stadion – click aici: Eden Park)
 • Preparate traditionale contemporane neo-zeelandeze oferite si inainte si dupa meci
 • Bar inainte si dupa meci; pentru a-si pastra hidratarea, castigatorul va avea la dispozitie vinuri selectionate, bere si bauturi racoritoare 🙂
 • TV la dispozitie pentru a vedea reluarea celor mai interesante faze din finala
 • Transfer la aeroport
Asta este optiunea 2. Interesant, nu?

Optiunea 3. Daca nici F1 Abu Dhabi, nici Finala Campionatului Mondial de Rugby nu vi se par interesante, partenerii nostri va ofera posibilitatea de a opta sa primiti bani daca veti castiga acest concurs online! Bani gheata.

Adica premiul consta in:

 • 6.000 lire sterline (~6.800 euro / 29.000 ron)
La asta nu am ce descrieri, ce detalii si ce linkuri sa va dau, in afara de asta (click): 6.000 £ 🙂 Si cred ca e destul.

Voi ce alegeti?

Pot participa la acest concurs online si jucatori noi, si jucatorii existenti, asa cum am mentionat mai sus. Deci toti au sanse egale.

 1. Jucatorii noi (cei care nu sunt inscrisi pe siteurile partenerilor): dati click pe oricare din imaginile de pe aceasta pagina. Intr-0 fereastra noua se va deschide pagina concursului. Dati in jos, bifati ce premiu doriti sa castigati si dati apoi click pe ENTER NOW. Sub butonul negru de Login, in dreapta gasiti optiunea „Register as a new player”, adica exact ce doriti voi sa faceti. Dupa inregistrare si confirmarea contului, pentru a va califica in concurs trebuie sa depuneti cel putin 50€ in contul de jucator.
 2. Jucatorii existenti (inscrisi deja pe unul din siteurile promovate de noi): la fel, dati click pe bannere si se va deschide fereastra noua cu pagina concursului. Bifati acolo jos ce premiu va doriti si dati click pe ENTER NOW. Pe urmatoarea pagina introduceti datele de login ale contului. Si apoi, pentru a intra in concurs, trebuie sa depuneti minim 50€ in contul vostru de jucator.
ATENTIE! Cei 50 de euro pe care ii depuneti pentru a intra in acest concurs online NU reprezinta taxa de participare la concurs! Banii va raman in contul de jucator si ii puteti folosi pe toti, cand si cum doriti, pentru a cumpara bilete la loteriile preferate!

Concurs Online - Premii Senzationale - Click AICI pentru a Participa!

Dupa ce ati depus cei 50 de euro si v-ati calificat, mai trebuie sa stiti ca fiecare depunere de minim 10 lire sterline (~11,5 euro) facuta in perioada promotiei inseamna o sansa suplimentara in tragerea la sorti care va hotari castigatorul acestui concurs online.

Asadar acum ati aflat. Deci puteti da click pe oricare din imaginile de pe aceasta pagina pentru a participa.

Abu Dhabi F1, New Zealand Rugby World Cup sau £6.000, ce alegeti?