Concurs-fulger in 28 si 29 februarie 2012

Concurs pentru a sarbatori anul bisect 2012!

Concurs terminat, anuntam castigatorii dupa ce vor fi extrasi.

2012 este, dupa cum stiti, an bisect, asta insemnand ca in acest an avem si ziua de 29 februarie. Mai multe explicatii despre acest aspect gasiti pe Wikipedia aici. In cinstea acestui eveniment care se intampla doar o data la 4 ani, partenerii nostri organizeaza un concurs fulger, la care putem participa extrem de simplu: trebuie doar sa jucam o varianta, la orice loterie din oferta, care sa contina numarul 29 bifat. Atat! Simplu, nu?

Acest concurs este deschis tuturor jucatorilor, fie ei noi sau existenti. Nu trebuie sa va inscrieti undeva in mod special, ca la concursul cu premiu un televizor LED (n-ati uitat de el, nu?), ci pur si simplu veti fi automat inscrisi in tragerea la sorti daca jucati variante la loterii cu numarul 29 in ele.

Premiile acestui concurs vor fi virate direct in contul de jucator si pot fi folosite doar pentru a juca. Vorbim asadar de Play Credits, foarte bune la casa omului ­čÖé

La concurs se vor acorda, in 2 martie 2012, un numar total de 3 premii:

  1. 100GBP (~120EUR) in Play Credits
  2. 50GBP (~60EUR) in Play Credits
  3. 25 GBP (~30EUR) in Play Credits

Premiile concursului sunt atractive, zic eu, tinand cont de ce trebuie sa faceti pentru a participa. Cu 120 de euro (premiul 1) ati putea juca vreo 30 de variante la EuroMillions de exemplu. Gratuit.

Daca inca nu sunteti inscrisi ca jucatori pe siteul partenerilor si doriti (si) sa participati la acest concurs, nu mai pierdeti timpul. Participa la tragerea la sorti doar variantele (cu 29 intre numerele bifate) jucate azi 28 februarie si maine 29 februarie pana la ora 00 GMT (ora 2 noaptea dupa ora noastra).

Pentru a va inscrie ca jucatori (si apoi si in concurs), dati click pe bannerul care urmeaza chiar acum:

Click aici pentru a juca la loterii internationale si a participa si la concurs!