Concurs – Castiga un Mp3 Player!

www.superselecto.com, siteul de unde poti juca online la loterii internationale, iti ofera acum o sansa in plus de a castiga! Pe langa loteriile promovate de noi, cu premii ce au trecut si de 150.000.000 de EURO, bani ce puteau fi castigati chiar de aici din Romania, acum poti participa si la un concurs organizat chiar de noi.

E simplu, si cu putin noroc poti castiga chiar tu. Prin tragere la sorti oferim un mp3 player de 512M cu acumulator (adica nu cu baterii) in pachet complet (player, casti, incarcator, cablu usb):
Photobucket
Photobucket

Ca sa participi la tragerea la sorti trebuie doar sa raspunzi la urmatoarele intrebari:

  1. La ce loterii internationale poti juca online de pe siteul www.superselecto.com?
  2. Care a fost cel mai mare castig inregistrat vreodata la loteria EuroMillions?
  3. Tu ce ai face daca ai castiga atatia bani la loteria EuroMillions, cum s-ar schimba viata ta?

Iti dam si un pont: poti gasi raspunsul la primele 2 intrebari cautand pe www.superselecto.com! Iar la a 3-a intrebare nu exista raspunsuri corecte sau gresite, asa ca da frau liber imaginatiei si gandeste-te ce ai face cu acei bani. Doar la primele 2 intrebari este obligatoriu sa raspunzi corect!

Concursul se desfasoara de azi 12 februarie 2011 pana duminica 20 februarie 2011. Raspunsurile le lasi intr-un comentariu la acest articol. Nu te speria, initial toate comentariile intra in moderare, pentru a preveni spamul. Nu uita sa treci o adresa de mail corecta, ca sa poti fi contactat daca ai castigat.

Duminica 20 februarie tragem la sorti castigatorul cu ajutorul siteului www.random.org. Il vom anunta atat prin intermediul emailului, cat si printr-un articol aici pe site. Are 7 zile calendaristice la dispozitie ca sa-si revendice premiul, care ii va fi trimis prin Posta Romana in orice colt al tarii.

P.S. In urma multelor tentative, ma vad nevoit sa precizez clar: ai o singura sansa, deci poti raspunde o singura data la intrebari. Asa ca poate nu mai vad 5 raspunsuri, date la 3 minute distanta, identice, ba chiar cu aceeasi adresa de email unele. Si foarte important, de pe acelasi IP.

Actualizare 20.02 ora 18:10 Concursul s-a incheiat, in cateva ore vei gasi pe site lista participantilor la extragere. Din pacate nu toate raspunsurile au fost corecte, lucru care ma lasa perplex, sincer. Nici sa ne uitam pe un site nu mai suntem in stare… Voi lua la rand toate raspunsurile, iar cele corecte vor primi cate un numar de ordine, cu care numar vor participa la tragerea la sorti. Tot astazi voi anunta si castigatorul, asa ca revino pe www.superselecto.com sa vezi daca tu esti fericitul ­čÖé

Atentie, acest concurs s-a incheiat! Felicitari castigatorului (anuntat pe site)! Dar am demarat un nou concurs, cu super-premii! Poti castiga unul sau mai multe din cele 10 premii puse in joc (ebook reader, mp4 playere, modulatoare, vouchere pentru bilete gratuite la EuroMillions). Pentru detalii click AICI.