Concepte de baza, primul curs la Scoala de Poker PokerStars

Dupa cum iti spuneam in articolul de ieri, am inceput experimentul PokerStars.

Ca orice elev studios, m-am pus cu burta pe carte… De fapt cu laptopul pe burta, ma rog. Si asa am parcurs ieri si azi prima sectiune a cursurilor de la Scoala de Poker PokerStars.

Primul curs se numeste Concepte de Baza. Incepe cu o introducere in lumea pokerului. Am citit despre oameni obisnuiti care au facut bani cu poker online.  Era dat drept exemplu un neamt, Stefan Geim, care s-a calificat la finala European Poker Tour (EPT) Monte Carlo prin intermediul unui turneu gratuit PokerStars. Omul a jucat alaturi de nume mari, cum ar fi romanul Daniel Negreanu, intr-un eveniment live de amploare, a terminat pe locul 20 si a castigat 46.000 de euro. Frumos!

Am trecut apoi la regulile Texas Hold’em. Unele le stiam, altele au fost noutati pentru mine.

Am aflat apoi ierarhia mainilor de poker. Eu sincer nu stiam ca un full e mai tare decat o culoare, si nici ca o chinta e mai slaba decat o culoare.

Am trecut apoi la urmatoarea parte a primului curs de poker, unde am gasit instructiuni despre cum ma pot antrena jucand gratuit la PokerStars pe bani virtuali.

In 2 zile voi da primul test la Poker School PokerStars. Premiul la acest test de baza iti spuneam ca e un bilet gratuit intr-un turneu numai pentru incepatori, cu premii totale de 1.000 $. Sa-mi tii pumnii, da?

Te poti inscrie si tu gratuit la Scoala de Poker PokerStars. Mai intai descarci softul de poker PokerStars: Descarca softul PokerStars.com gratuit!

Apoi te inregistrezi, iar dupa autentificare pe soft gasesti in meniul de sus, undeva in dreapta, optiunea Poker School. Acolo dai click pe Inscrie-te, si mai departe e la fel de simplu, ai instructiuni detaliate.

Episoade ale experimentului PokerStars:

  1. Experimentul PokerStars – inceputul
  2. Concepte de baza la Poker School (e articolul asta, pe care tocmai l-ai citit)