Cel mai scump telefon din lume – Stuart Hughes iPhone 4 Diamond Rose edition

8 milioane de dolari! Atat costa cel mai scump telefon din lume. Este un iPhone 4, denumirea completa fiind iPhone 4 Diamond Rose Edition. Creatorul este Stuart Hughes, care mai are la activ un iPhone 3GS Supreme care a „suferit” acelasi tratament, si care costa 3.200.000 de dolari.

Hughes a refacut banda-antena a iPhoneului din aur roz. Tot din aur roz este facuta si partea din spate a telefonului. Pe antena-banda se afla 100 de carate de diamante, iar sigla Apple este formata din alte 53 de diamante. Butonul „home” al telefonului a avut parte de un tratament si mai special: a fost creat din platina si are incrustat un diamant roz de 7,4 carate.

Acest superb telefon vine intr-un cufar de 7 kg, cufar confectionat dintr-un singur bloc de granit si captusit cu piele de cea mai buna calitate. Tot in cufar se afla si un diamant de… schimb pentru butonul „home”, un diamant de 8 carate.

Ti-ar placea sa iti permiti un astfel de telefon? Atunci joaca la loteriile online prezentate pe siteul nostru si o astfel de achizitie iti va fi posibila daca te numeri printre castigatorii de la categoria 1. Mai jos ai premiile la categoria 1 pentru loteriile pe care le promovam, pentru mai multe detalii da click pe oricare din imagini! Mult succes si sa te vad vorbind la un telefon iPhone 4 Diamond Rose Edition, cel mai scump telefon din lume!

PlaySuperEna and win up to 150 million

PlayEuroMillions.com - win up to 183 million Euro

Play and win on the Oz Lotto

Play the biggest USA Lotteries

Play OzPoweball

Play the biggest USA Lotteries

PlayUKlottery.com - win up to 42 million Pounds