Cel mai scump aparat de ras din lume

Daca v-ati saturat sa tot dati bani pe rezerve la Mach3, sau daca asteptati sa va luati un aparat nou (eventual cu 7 lame, ca deja 3-5 au majoritatea), ar trebui poate sa va ganditi la un aparat de ras Zafiro Iridium.

Posesorii unui astfel de aparat nu se streseaza intrebandu-se cate lame are. Lamele la Zafirro Iridium sunt facute din safir pur!

Cel Mai Scump Aparat de Ras din Lume img1

Am cautat si am gasit raspunsul si la iritatiile voastre de dupa barbierit, dar si la intrebarea „Oare care o fi cel mai scump aparat de ras din lume?”. Lamele din safir sunt atat de ascutite ca au o latime a varfului de numai 100 de atomi! Adica un fir de par de-al vostru este de 5.000 de ori mai gros!

Lama de ras nu se va oxida, si nici nu va va provoca iritatii.

Manerul aparatului este realizat din iridiu cu puritate 99,95%. Iridiul este unul dintre cele mai rare elemente prezente in scoarta terestra. Micile suruburi hexagonale din acest aparat sunt din platina de puritate 99,95%.

Cel Mai Scump Aparat de Ras din Lume img2

Si cat costa? S-au produs doar 99 de astfel de aparate, asa ca probabil n-ar trebui sa va faceti griji cand aflati ca pretul unui Zafirro Iridium este de 100.000 dolari!

Daca nu v-ati resemnat la aflarea pretului, am si o veste buna pentru voi. N-ati vrea sa castigati atat de multi bani incat sa va permiteti un astfel de aparat, pentru voi in cazul in care sunteti barbati, sau poate doamnele doresc sa faca un cadou special (oho! ­čÖé ) alesilor…?

Mai jos vedeti premiul de categoria 1 pentru 3 din cele mai populare loterii internationale:

PlayEuroMillions.com - win up to 183 million Euro

Play the biggest USA Lotteries

PlaySuperEnaLotto.com

La aceste loterii puteti juca online! Gasiti detalii pe paginile de prezentare de aici (click): EuroMillions, Powerball, SuperEnalotto.