Cea mai scumpa petrecere din lume

Complexul de lux Atlantis, situat pe prima insula artificiala data in folosinta in ansamblul de insule artificiale Palm Jumeirah (Dubai) s-a deschis in 24 septembrie 2008.

In 20 noiembrie a avut loc si petrecerea de inaugurare oficiala. Si pentru ca vorbim de Dubai, trebuia sa fie cea mai scumpa petrecere din lume.

S-a desfasurat pe plaja insulei artificiale, unde 2.000 de invitati s-au bucurat, printre altele, si de un foc de artificii care a costat 6,5 milioane de dolari! Punctul culminant al serii a fost un recital de 1 ora al cantaretei Kylie Minogue. Nici artista nu s-a descurcat rau, ea incasand 4 milioane de dolari pentru prima ei prestatie in Orientul Mijlociu.

Proprietarii hotelului Atlantis (cu 1.539 de camere) au achitat o nota uriasa pentru organizarea petrecerii: 35 de milioane de dolari!

O camera la acest exclusivist hotel din Dubai costa pentru o noapte intre 300 de euro( cea mai mica si mai ieftina) si 9.000 euro pentru apartamentul regal (429 metri patrati, intins pe 4 etaje). Iar daca va doriti sa nu va deranjeze absolut deloc, financiar vorbind, 2 saptamani petrecute aici, ar trebui sa va incercati norocul la loteria EuroMillions. Vedeti mai jos premiul pus in joc la categoria 1 pentru urmatoarea partida:

EuroMillions

Jucati online chiar acum, e atat de simplu! V-am pregatit o pagina de prezentare, cititi-o aici (click): EuroMillions.