Cat costa o varianta la Super Noroc ?

In 7 aprilie 2011 a avut loc prima extragere la un nou joc organizat de Loteria Romana, Super Noroc. De altfel, din 7 aprilie Loteria vad ca a „atasat” fiecarui joc de loto cate un joc tip „noroc”. Astfel, avem perechile Loto 6/49-Noroc, Joker-Noroc Plus si Loto 5/40-Super Noroc.

Pretul unei variante la Super Noroc este de 0,8 lei. Insa (la fel ca la Noroc cu 6/49) nu poti juca doar la Super Noroc, obligatoriu trebuie sa joci si cel putin o varianta la Loto 5/40. O varianta la 5/40 costa 1,60 lei, iar biletul iti va fi si el taxat cu 0,10 lei. O varianta la Super Noroc te costa cat jumatate din una la 5/40, jocul de care e legat „ombilical”.

Dar chiar vrei sa ramai doar la jocurile de aici din tara? Ce-ar fi daca ti-as spune ca poti juca online la loterii internationale (gasesti in oferta noastra loterii din Europa si din SUA) cu premii la prima categorie infinit mai mari decat toate premiile pe care le-ai putea castiga aici in tara vreodata! Nu ma crezi? Intra pe paginile loteriilor Euro Millions, Mega Millions, Super Enalotto, Powerball si convinge-te!

Eu zic ca a venit vremea sa schimbi ceva, indrazneste si vei avea doar de castigat!