Cat costa o varianta la Noroc Plus ?

Loteria Romana a organizat in 7 aprilie prima extragere a noului joc Noroc Plus. Tot data de 7 aprilie marcheaza si atasarea de catre Loterie a cate unui joc de tip „noroc” la fiecare joc loto. Astfel, pe langa mai vechea pereche 6/49-Noroc, au intrat in scena si cuplurile 5/40-Super Noroc si Joker-Noroc Plus.

Pretul unei variante la Noroc Plus este de 1,2 lei. Insa (la fel ca la perechea 6/49-Noroc) nu vei putea juca doar la Noroc Plus. Obligatoriu trebuie sa cumperi si cel putin o varianta la Joker. O varianta la Joker costa 2,40 lei, iar biletul iti va fi si el taxat cu 0,10 lei. O varianta la Noroc Plus te costa jumatate din pretul unei variante la Joker, joc de care este de altfel legat.

Insa eu as zice sa te mai gandesti daca vrei sa ramai numai la jocurile de loto de aici din tara… Mai ales ca acum poti juca online la loterii internationale, unde premiile la categoria 1 ajung uneori la sume precum 183.000.000 EURO sau 319.000.000 USD. Daca nu ma crezi da click pe paginile loteriilor Euro Millions, Mega Millions, Super Enalotto sau Powerball si convinge-te!

A venit vremea sa schimbi nu doar jocul, ci si tara. Indrazneste!