Castigatorii concursului!

Cu putina intarziere din motive… birocratice, pe care vi le voi explica si voua, gasiti mai jos lista cu numele castigatorilor concursului nostru:

  1. Ebook reader Evolio + 10 vouchere gratuite pentru loteria EuroMillions: I. Colgiu din Bucuresti
  2. Mp4 player + 5 vouchere la EuroMillions, 2 premii: B. Daniel (Bucuresti) si C. Tepes (Bucuresti)
  3. Modulator fm + 3 vouchere la Euroloterie, 3 premii: C. Tepes, C. Tepes (!) si A. Kakucs (Bucuresti)
  4. 2 vouchere la EuroMillions, 4 premii: C. Irimia (Bucuresti), C. Tepes, P. Ileana (Otelu Rosu) si A. Radu (Jebel)

Felicitari tuturor, in urmatoarea ora veti primi un email de la mine pe adresa folosita la inscrierea pe siteul partenerilor nostri.

Motivele birocratice de care spuneam: partenerii nostri n-au fost de acord sa public pe site numele complete ale castigatorilor, ci doar nume+initiala si oras. Pana la urma si eu am inteles ca e mai bine asa.

Probabil ati vazut ca o singura persoana a castigat 4 premii (2, 3 si 4). Exact cum spuneam in pagina concursului, fiecare varianta jucata la EuroMillions inseamna o sansa la premii. Norocosul castigator a jucat, din cate am inteles de la parteneri, mai multe variante, sporindu-si astfel sansele la premii!

Tot partenerii mi-au transmis ca partea din premii constand in vouchere a fost deja virata in conturile de jucator ale castigatorilor, asa ca va puteti incerca norocul la extragerea de azi, cu fantasticul report de la categoria 1:

Euroloterie

Felicitari inca o data! Iar cei care de aceasta data nu au castigat sa nu fie suparati, deja „coacem” un alt concurs. Stati pe-aproape!