Castigatori Loto Fericiti. Episodul 1

Incepem un scurt serial in care va vom prezenta povestile a 7 fericiti castigatori la loterii internationale. Si spun „fericiti” pentru ca unii n-au avut noroc, desi au castigat la loto!

Episodul de azi pare a fi dintr-un film slab. Personajul principal, Joe Johnson, fusese dezamagit de destule femei pana atunci, toate il doreau numai pentru banii lui. Asa ca s-a hotarat sa isi ascunda bogatia cand a inceput sa se intalneasca din nou cu o femeie in 2000. In acel an Joe a purtat doar haine obisnuite, conducea o rabla si i-a facut cadou de Craciun prietenei sale, Lisa, doar un inel ieftin. Astfel a incercat sa testeze, sa vada daca dragostea ei pentru el e reala.

castigatori la loto

„Imi dadusem seama ca nu are multi bani, dar mi s-a parut deosebit ca a cheltuit din putinul pe care il avea ca sa-mi ia mie un cadou. Acest gest a insemnat totul pentru mine, si inca am sentimentul asta!” a declarat apoi Lisa unui ziarist.

Dar Lisa avea sa traiasca o mare surpriza: cateva luni mai tarziu, dupa ce s-au logodit, Joe i-a dezvaluit viitoarei sotii poate cel mai mare secret din viata lui. El castigase in 1998 un premiu de 16,2 milioane de dolari la loto si in 2 ani ii sporise investindu-i in fonduri si in proprietati imobiliare.

„Era singura cale de a fi sigur ca sunt iubit pentru ceea ce sunt, nu pentru ceea ce detin”, a explicat Joe motivul ascunderii castigului la loto.

Poate si tu iti doresti acelasi lucru ca Joe, sau poate ti-ai gasit deja jumatatea. De un lucru sunt 99% sigur: un castig la loto ti-ar schimba si tie viata in totalitate! Dar poate te-ai saturat sa fii limitat la o singura loterie, poate vrei si altceva. Aici intra in scena siteul nostru www.superselecto.com si iti ofera sansa de a juca online din Romania la loterii internationale. Un exemplu de castig care ti-ar schimba complet viata (vezi mai jos):

Joaca Online din Romania la EuroMillions - Castiga pana la 185 Milioane Euro!

Atat de mare e premiul la categoria 1 pentru urmatoarea extragere EuroMillions. Afla cum poti juca din Romania citind pagina de prezentare a acestei loterii (click aici): EuroMillions.