Castiga un Ebook Reader Evolio + 10 Vouchere la Loteria EuroMillions, 2 Mp4 Playere + cate 5 Vouchere, 3 Modulatoare FM + cate 3 Vouchere, 4 premii a cate 2 Vouchere la EuroMillions

Concurs terminat! In urmatoarele zile anuntam castigatorii!

Castiga premii senzationale cu PlayHugeLottos.com si www.superselecto.com!

www.superselecto.com si PlayHugeLottos.com organizeaza impreuna un concurs la care trebuie sa participi si tu! Iti oferim sansa de a castiga unul sau mai multe din urmatoarele premii:

Locul 1 – 1 premiu – 1 ebook reader Evolio + 10 vouchere gratuite la loteria EuroMillions (valoare totala premiu  800 de lei)

Locul 2 – 2 premii – cate 1 mp4 player + 5 vouchere gratuite la loteria EuroMillions (fiecare premiu in valoare de 250 de lei)

Locul 3 – 3 premii – cate 1 modulator fm + 3 vouchere gratuite la loteria EuroMillions (fiecare premiu cu valoare de 80 de lei)

Locul 4 – 4 premii – cate 2 vouchere gratuite la loteria EuroMillions ( fiecare premiu in valoare de 38 de lei)

Adica 10 premii de peste 1.600 de lei in total! Sigur vrei sa afli cum poti participa si tu. Iata explicatiile:

  • La concurs pot participa doar cei care se inscriu urmand acest link (click AICI), precum si clientii existenti, adica deja inscrisi de pe siteul nostru www.superselecto.com
  • Pentru fiecare varianta la loteria EuroMillions cumparata de pe siteul partenerilor primesti o sansa la acest concurs. Deci mai multe variante inseamna mai multe sanse!
  • Poti participa doar daca ai 18 ani sau mai mult
  • Concursul se termina cand ajungem la o mie de intrari, adica dupa ce vor fi cumparate in total o mie de variante la EuroMillions
  • O data la cateva zile vom anunta aici pe site care este situatia inscrierilor la concurs (cate locuri din cele o mie au fost ocupate)
  • Fiecare varianta la loteria EuroMillions cumparata primeste un numar de inregistrare (poate fi intre 1 si 1.000) pe baza caruia intra in acest concurs
  • Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti, cu ajutorul siteului www.random.org

Important! Sa zicem ca tu cumperi o varianta la EuroMillions pentru vinerea asta, si dupa asta cumperi 2 variante pentru vinerea viitoare. Vei primi 3 numere de ordine (daca intre timp a mai cumparat cineva variante nu vor fi consecutive) si cu fiecare dintre aceste numere participi la tragerea la sorti. Asadar poti castiga chiar mai multe premii!

Jucatorii noi participa automat la concurs doar daca se inscriu pe siteul partenerilor urmand instructiunile din aceasta pagina si apoi cumpara variante la EuroMillions.

Loteria EuroMillions, dupa cum sigur multi dintre voi stiti deja, este o loterie europeana, cu extrageri in fiecare vineri si cu premii la categoria I care de multe ori au depasit 100.000.000 de euro! Mai multe informatii despre loteria EuroMillions gasesti dand click AICI.

Deci pe langa sansa de a castiga bani multi la loteria EuroMillions, noi iti oferim acum inca un motiv sa participi. Nu mai astepta, locurile la tragerea la sorti se ocupa repede! Iar daca vrei mai multe sanse, adu-ti aminte ca fiecare varianta la EuroMillions cumparata inseamna o sansa, un numar din cele o mie care participa la tragerea la sorti. Si poti participa de cate ori vrei tu. Nu rata sansa de a castiga de mai multe ori si din mai multe parti, inscrie-te acum, joaca si castiga – da click AICI.

Actualizare 31 mai 2011: din cele 1.000 de locuri s-au ocupat 324 de locuri.

Actualizare 30 iunie 2011: pana azi inclusiv s-au ocupat 548 de locuri in total din cele 1.000.

Actualizare 31 iulie 2011: dupa luna iulie s-au ocupat 923 de locuri in total din cele 1.000.

Actualizare 5 august 2011: 978 de locuri ocupate. De acum actualizam zilnic numarul de participari.

Actualizare 6 august 2011: 979 locuri s-au ocupat!

Actualizare 7 august 2011: am ramas tot cu 979 locuri ocupate! Detalii si in articolul de AICI.

Actualizare 8 august 2011: 984 de locuri sunt deja ocupate! Inca putin…

Actualizare 10 august 2011: 995 locuri ocupate!!!

Actualizare 11 august 2011: toate cele 1.000 de locuri sunt acum ocupate. Detalii despre ce se intampla mai departe cititi aici.

Felicitari castigatorilor! Lista o gasiti aici.