Cabral scoate la licitatie in scop umanitar o tableta Samsung Galaxy Tab II

Licitatie pentru o tableta Samsung Galaxy Tab II – banii se duc in fondul de cadouri al Asociatiei Zambet si Suflet

Stiu, nu cadreaza cu profilul siteului, insa e pentru o cauza nobila ­čÖé Si pentru ca imi place cum scrie, dar mai ales cum se comporta umanul (termenul ii apartine)… Cabral, de el e vorba, ┬áscoate la licitatie o tableta Samsung Galaxy Tab II. Banii nu ii pastreaza pentru el, ci vor ajunge in fondul de cadouri al Asociatiei Zambet si Suflet. Mai precis Asociatia il va ajuta pe Mos Craciun sa le faca o vizita copiilor de la gradinita din Sangeorz-Bai.

Tableta a fost primita de Cabral pentru participarea la o campanie. Omul nu o tine pentru el, ci o scoate la licitatie in scopul mai sus-mentionat. Dupa cum citim in articolul lui, tableta e practic „ca noua”, pentru ca a functionat foarte putin timp, are doar maxim 5-6 cicluri de incarcare pe baterie, are cutia originala si toate accesoriile (in afara de incarcator, fireste) neatinse. Nu are zgarieturi sau urme de uzura, nici n-ar fi avut cand sa se produca. Si, foarte important, are garantie.

Detalii tehnice acum:Samsung Galaxy Tab

Tableta Samsung Galaxy Tab P4 P7500 – alb

Procesor Tegra 2 Dual Core 1 GHz

3G

16GB memorie

Sistem de operare Android Honeycomb

Propunerile de pret (practic astfel participati la licitatie) le trimiteti pe adresa de email contact[at]zambetsisuflet[punct]ro.

Licitatia se incheie luni seara.

Aveti deci posibilitatea sa faceti 2 lucruri cu pretul unuia singur: sa contribuiti la bucuria unor copii si in acelasi timp sa va alegeti cu un cadou misto de Craciun, o tableta Samsung Galaxy Tab II.

Cabral nu mai scrie asta in acel articol, insa nu cred ca s-ar supara daca ati contribui si/sau in afara licitatiei cu cativa lei in scopul de a-i mai umple putin sacul lui Mos Craciun pentru copilasi.