Bugatti Veyron

Bugatti Veyron este incontestabil cea mai scumpa masina din lume care poate fi condusa in mod legal pe sosele. Este si cea mai puternica masina de serie din lume.

http://www.playhugelottos.com/

Accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 2,6 secunde. Un motor W16 cu 16 cilindri este tinut in frau de o transmisie manuala cu dublu ambreiaj, controlata de un calculator. Are nu mai putin de 10 radiatoare, dintre care sa le mentionam pe cele pentru motor, pentru uleiul cutiei de viteze, pentru uleiul din motor etc.

Dar nu numai acceleratia 0 – 100 este uimitoare. Bugatti Veyron ajunge cu usurinta si la 200 km/h in numai 7,3 secunde. Ajunge si la 300 km/h in 16,7 secunde. Viteza maxima a unui Bugatti Veyron este de 407,5 km/h, viteza limitata electronic pentru a preveni probleme la cauciucuri. Aceasta superba masina consuma 40 litri / 100 km cand ruleaza la viteza maxima, iar un consum urban „normal” este de cam 24 l / 100 km.

Ti-ar placea sa iti permiti o astfel de masina? Atunci joaca la loteriile online prezentate pe siteul nostru si o astfel de achizitie iti va fi posibila daca te numeri printre castigatorii de la categoria 1. Mai jos ai premiile la categoria 1 pentru loteriile pe care le promovam, pentru mai multe detalii da click pe oricare din imagini! Mult succes si sa te vad la volanul unui Bugatti Veyron!

PlaySuperEna and win up to 150 million

PlayEuroMillions.com - win up to 183 million Euro

Play and win on the Oz Lotto

Play the biggest USA Lotteries

Play OzPoweball

Play the biggest USA Lotteries

PlayUKlottery.com - win up to 42 million Pounds