Ai un site sau un blog? Vrei sa faci bani cu el?

Ai un site sau un blog? Vrei sa faci bani cu el?

Daca raspunsul la ambele intrebari este „da”, atunci sigur te va interesa oportunitatea pe care ti-o voi prezenta pe scurt in continuare.

Practic, te invit sa devii un afiliat, sa devii partener cu aceeasi firma de incredere cu care colaborez si eu. Vei castiga bani din vanzarea de bilete de loterie. Biletele sunt pentru loterii adevarate („pe pamant”, adica nu online) cum ar fi: EuroMillions, Powerball, SuperEnalotto, MegaMillions, UK Lotto si inca 2 loterii australiene.

Vizitatorii tai vor fi incantati de posibilitatea de a cumpara bilete de loterie fara a fi nevoie sa se ridice din fata calculatorului. Si nici premiile puse in joc nu-i vor dezamagi, de multe ori reporturile trecand de 100.000.000 de euro!

Partea care te intereseaza pe tine cel mai mult este cea financiara, nu-i asa? Atunci afla ca partenerii mei ofera o structura de comisioane foarte avantajoasa. Poti castiga pana la 25% din vanzari. Da, din vanzari; nu este ca in cazul cazinourilor, unde trebuie ca oamenii sa se inscrie, sa joace cu bani reali si sa piarda ca tu sa poti castiga un procent din acele pierderi (din profitul cazinoului adica).

Am spus „pana la 25% din vanzari”. Asta este maximul, si se calculeaza pe fiecare loterie in parte, in fiecare luna. Lista completa de comisioane este:

 • 15% pentru mai putin de 50 de variante vandute intr-o luna
 • 17% pentru 51 – 150 de variante vandute
 • 19% pentru 151 – 250 de variante vandute
 • 21% pentru 251 – 500 de variante
 • 23% pentru 501 – 650 de variante
 • 25% pentru 651 sau mai multe variante vandute

Adica daca intr-o luna vinzi 60 de variante la EuroMillions si 30 de variante la SuperEnalotto, vei primi un comision de 17% din vanzarile EuroMillions plus un comision de 15% de la SuperEnalotto. Iar in cazul mai fericit, vei primi 25% din vanzari daca vinzi 700 de variante la orice loterie PLUS comisioanele cuvenite din vanzarile de la celelalte loterii. In exemplul nostru, daca presupunem ca ai vandut intr-o luna 700 de variante la loteria europeana EuroMillions, in luna urmatoare vei primi un frumos comision de 788 de euro! Interesant, nu?

superselecto.com este in parteneriat cu firma de care va vorbesc de mai bine de un an de zile, si pana acum totul a functionat foarte bine! Oamenii sunt bucurosi ca le oferi sansa sa joace la loterii adevarate si cu premii adevarate din toata lumea, joaca (unii chiar castiga, mie mi s-a intamplat sa-mi scrie un norocos castigator), iar tu faci bani.

Partenerii au si diverse promotii pentru jucatori dar si pentru partenerii afiliati. Jucatorii pot castiga diverse premii (anul asta s-au dat excursii la AbuDhabi la o etapa a F1, ceasuri, bilete gratuite la loterii), iar partenerii cei mai activi (ca numar de clienti noi adusi) au primit premii (premiul 1 a fost in electronice de 1.000 de euro, dar puteai alege sa primesti bani).

Deci, ca sa recapitulam principalele avantaje:

 1. Produse noi in Romania (foarte putine siteuri care vand bilete la loterii „de afara”)
 2. Produse disponibile numai online; nimeni nu vinde bilete de astea in magazine
 3. Partenerii sunt de incredere, au peste 10 ani experienta in domeniu, iar eu am avut mai mult de un an multumitor cu ei
 4. Comisioane din vanzare, nu din profit
 5. Comisioane intre 15 – 25% pe luna
 6. Concursuri pentru afiliati
 7. Plata la timp si fara discutii a comisioanelor castigate in luna precedenta
 8. O gama larga de materiale promotionale (cateva sute de bannere, plus alte metode)
 9. Siteurile disponibile in mai multe limbi (engleza, germana, daneza, spaniola, suedeza, sud-africana, poloneza)

A, si ca sa adaug ceva nou, bonus sa-i spunem:

10. Sprijin din partea unui afiliat cu vechime (la mine ma refer).

Adica oferta pe care v-o fac este urmatoarea: deveniti partener la recomandarea mea si veti avea tot sprijinul meu in a promova aceste produse si in a va dezvolta un venit suplimentar!

Pentru inscriere dati click pe bannerul de mai jos si urmati pasii de acolo.

Join LottaRewards and earn online!

Pentru orice intrebari / comentarii completati formularul de comentarii de mai jos sau dati-mi un mail la superselecto.com at gmail.com (inlocuiti „at” cu @). Succes!