100 milioane EURO premiu la EuroMillions marti 4 octombrie 2011!

Premiu IMENS la EuroMillions

Pentru extragerea loteriei europene EuroMillions de marti 4.10.2011 organizatorii suplimenteaza fondul de castiguri pentru categoria 1, astfel ca la aceasta categorie premiul pus in joc va fi fenomenala suma de 100.000.000 euro!

Euro-premiu la EuroMillions!

Astfel, in ciuda faptului ca la ultima extragere (desfasurata vineri 30.09.2011) reportul s-a castigat, ba chiar au fost 3 castigatori, iar fiecare va primi mai mult de 16.000.000 euro, la urmatoarea partida, cea de marti 4.10, aveti sansa de a castiga un super-premiu.

Este intr-adevar un mod minunat de a va incepe luna octombrie, iar EuroMillions contribuie la acest lucru din plin!

Valoarea actualizata a premiului o vedeti in bannerul care urmeaza:

Click aici pentru a juca online la loteria EuroMillions!

Daca aveti deja cont pe siteul partenerilor puteti da click pe banner pentru a va juca numerele preferate la EuroMillions.

Iar daca vreti sa jucati (si cine n-ar vrea, vazand premiul!) si nu stiti de unde sa incepeti, atunci sigur va veti bucura sa aflati ca v-am pregatit o pagina de prezentare a acestei loterii. Cititi-o chiar acum, dati click aici: Euro Millions.

ATENTIE! Tinand cont de valoarea mare a premiului, partenerii nostri va sfatuiesc sa nu lasati cumpararare biletelor pe ultima suta de metri. Luni si mai ales marti sigur va fi aglomeratie la ghisee, pentru ca multi oameni vor juca. Si este deci posibil ca angajatii partenerilor (cei care va cumpara practic biletele la EuroMillions) sa nu reuseasca sa puna toate biletele. Deci in cazul de fata, cu cat va miscati mai repede, cu atat mai bine e! Mult noroc!